Hoi, ik ben inge.

 

Ik ben Inge Dijkinga, professioneel vakfotograaf uit Dwingeloo.
Door jarenlange ervaring heb ik inmiddels een enorm foto-archief opgebouwd en een grote klantenkring.

Ruim 18 jaar heb ik gewerkt onder de naam Pixelwerk & Zo maar ben uiteindelijk verder gegaan onder mijn eigen naam; Inge Dijkinga Fotografie. Dit vind ik toch iets persoonlijker naar mijn klanten toe.

Zo werk ik ook graag; heel persoonlijk. Gewoon eerst lekker een bakje koffie met mijn klanten drinken en daarna pas aan de slag. Zo ken je elkaar al een klein beetje en is het voor mijn klanten prettiger om door mij gefotografeerd te worden.

Het is ook niets niks; zomaar een fotograaf voor je die met haar camera voor je neus staat en ook nog eens aanwijzingen geeft. Mijn klanten zeggen altijd na afloop; het was heel relaxed met jou en totaal niet vervelend. Zo wil ik het graag; mijn klanten moeten, net als ik, relaxed zijn. Geen haast en gewoon lekker wat lol tijdens het werken.

Het liefst werk ik intuïtief en ga ik op pad zonder een heel duidelijk plan. Gewoon kijken wat ik op locatie tegen kom en daar dan ter plekke een plan van aanpak bedenken. Hierbij is het wel belangrijk dat ik de klant veel dingen vraag. De foto’s moeten uiteindelijk voor een bepaald doel worden gebruikt en de beelden moeten aansluiten bij het doel. 

Graag werk ik buiten op locatie of zoeken we een mooie plek op mijn erf Dwingelderheem.

Hier maak ik ook graag profielfoto’s binnen of buiten. 

Als fotograaf heb ik mij helemaal gespecialiseerd op de zakelijke markt. Hier voel ik mij in thuis. Je mag mij dus altijd bellen voor:

 

  • Zakelijke portretten/profielfoto’s
  • Studiofotografie; Food, producten
  • Bedrijfsreportages
  • Natuurfotografie
  • Reisfotografie

contact

info@ingedijkingafotografie.nl
TEL 
0646098687
Boterveen 13 7991PV Dwingeloo